Hvordan Stylsy bruker informasjonskapsler

Stylsy, som de fleste nettsteder på Internett, bruker informasjonskapsler: dette lar oss tilby våre tjenester til brukere, sørge for at tjenestene våre er tilgjengelige, og også analysere data og forstå hva vi gjør feil og hvor vi skal utvikle produktene våre. I dette dokumentet forklarer vi hvordan vi bruker informasjonskapsler - og hva brukere kan gjøre med det (hvis de velger det).

Hva er en informasjonskapsel?

Totalt sett er dette en informasjonskapsel. Men ikke i vårt tilfelle. En informasjonskapsel er et stykke data fra et nettsted du har besøkt som er lagret på datamaskinen din.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi og til hvilket formål?

Vi bruker flere forskjellige typer informasjonskapsler:

Informasjonskapsler for statistikk: vi bruker flere systemer for å samle inn statistikk – det er viktig for oss å vite hvordan vi blir lest. Basert på disse dataene forstår vi størrelsen på publikummet vårt, samt hva vi gjør riktig og hva vi gjør feil. Vi samler inn statistikk gjennom partnere – Google Analytics, Yandex Metrika.

Annonsering: Vi bruker annonseringssystemer (Google Adsense) for å vise deg kontekstuell annonsering som matcher interessene dine.

Hva om du ikke vil bruke informasjonskapsler?

Du kan deaktivere dem i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Det er viktig å forstå at innstillingene må brukes i alle nettlesere du bruker (på datamaskinen og telefonen). Hvis du bestemmer deg for å deaktivere informasjonskapsler, vær oppmerksom på at noen av funksjonene til tjenestene ikke lenger vil være tilgjengelige for deg eller kan fungere uforutsigbart.